lørdag 10. januar 2015

Mer wasitape:

Idag vil jeg vise dere et glimt av mitt siste prosjekt, nemlig juleboka mi! Der skriver jeg litt om hva slags opplevelser og planer vi har hatt hver jul, litt om gaver, julekort og andre relevante ting. I år har dokumentasjonen tatt litt av, og blitt litt av en kreativ journal! Wasi tape har jeg brukt mye av i boka, slik at jeg kan legge bilder, tekst og projectlife-kort i lag, og wasitapene fungerer som bindeleddet som gjør at jeg kan bla mellom disse lagene. Snakk-snakk, kanskje dere heller vi se?!


 Her har jeg brukt litt tape som en del av pynt og overskrift! Enkelt og fint, syns jeg:)
**************

 På siden her, ser du at jeg har brukt wasi tape slik at bildet kan "blas". Under bildet har jeg skrevet litt tekst om årets juletre.
****************

 Her har jeg brukt wasitape på toppen av siden og PL-kortet, og under der er det bilde av tre fine julebukker og litt tekst.
***********


Igjen wasitape som en del av pynt og teksting, sammen med masse journaling om nyttårsaften..
********

Jeg er veldig glad i mine wasitaper, og syns de kan brukes til alt mulig. Til småprosjekter som dette er de helt perfekt pynt: de bygger ikke i høyden noe særlig, og jeg får spennende pynt som varierer fra side til side. Finn frem wasi'en din du også;) 

<3
DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com