torsdag 27. august 2015

STORE NYHETER!

I dag slippes en kjempe nyhet på gave og interiørmessa i Lillestrøm. Vår egen designer May Linda har fått en drøm til å gå i oppfyllelse. Hun har fått designet en helt ny arkserie for storyteller i størrelse 12x12, med norsk lommescrapping! Å disse er lekre!

Her er en liten sneakpeak! Disse er ventet inn i butikken i midten av uka! Så allerede i slutten av uka kan du ha fantastiske nyheter i postkassa!
May Linda har vært med oss fra starten av scrappegarasjen for ganske nøyaktig 1 år siden. Vi er veldig stolte av å ha henne på vårt team. Vi er mektig imponerte av hva hun har fått til, og det har vært en spennende prosess!
Det kan være lurt å følge med i bloggen til May Linda, for der kommer det mye lekkert ut fremover! Du finner den her!


For å feire May Linda gir vi bort et eksemplar av hele serien til en av våre lesere! Å for å feire 1 årsdagen av scrappegarasjen, trekker vi den heldige vinneren 12 september!

Her kan du få flere lodd. Legg igjen kommentar her på hvor mange lodd du har;) Du kan i alt få 6 lodd! 

1. Kommentar hos May Linda!
2Lik oss på Facebook.
3. Følg oss på instagram - scrappegarasjen
4. Legg oss til på snap - scrappegarasjen
5. Del øverste bilde på din blogg eller facebook
6. Legg igjen en hyggelig kommentar her og hvor mange lodd du har skaffet deg:)

22 kommentarer:

 1. Hei, Æ har lagt igjen en kommentar på bloggen til May Linda, Jeg liker dere på facebook fra før, og er allerede følger av dere på Instagram, og har dere på snap. Jeg delte innlegget på facebook, og det øverste bildet. Så nå håper jeg at jeg har klart å få 6 lodd :) Klem Nina Solheim

  SvarSlett
 2. Så flotte ark<3 jeg har full pott på lodd! Har kommentert hos May Linda, liker dere allerede på facebook og følger fra før på instagram. Har lagt dere til på snap. Så når jeg i tillegg har delt innlegget på facebook og kommentert her så er jeg oppe i 6 lodd;)
  Hadde vært topp å vinne denne;D
  Anita

  SvarSlett
 3. Så flotte ark<3 jeg har full pott på lodd! Har kommentert hos May Linda, liker dere allerede på facebook og følger fra før på instagram. Har lagt dere til på snap. Så når jeg i tillegg har delt innlegget på facebook og kommentert her så er jeg oppe i 6 lodd;)
  Hadde vært topp å vinne denne;D
  Anita

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med ny ark-kolleksjon ! Gleder meg til å få anskaffet disse :)
  Kommentert hos May Linda, likt på facebook, delt bilde og lagt igjen kommentar her = 4 lodd :D

  SvarSlett
 5. Lagt igjen kommentar på May Lindas blogg, liker Scrappegarasjen på fb, insta og snap, har delt innlegget på fb og lagt igjen en kommentar her. Juhu! Ble seks lodd det 😊😊💪🏻🎉

  SvarSlett
 6. Lagt igjen kommentar på May Lindas blogg, liker Scrappegarasjen på Facebook, følger på insta og snap, har delt bildet på facebook og lagt igjen kommentar her. Ønsker meg veldig disse arkene, og da skulle det bli 6 lodd :)

  SvarSlett
 7. Elsker norske nyheter. Så bra. Jeg deltar med 5 lodd; kommentar her og hos MayLinda, følger Scrappegarasjen på Instagram og Facebook, og delt bilde i bloggen min.

  SvarSlett
 8. Utrolig flotte arlk så her må man håpe på hell :-) Lagt igjen kommentar hos May Linda, liker dere på FB, lagt inn bilde i bloggen min og kommentar her. Blir 4 lodd til meg :-)

  SvarSlett
 9. Kjempefine ark! 😊
  Gjort alt utenom instagram - 5 lodd

  SvarSlett
 10. Liker veldig godt at det kommer norske tekster! Skikkelig fine :)
  Har lagt til på Instagram, Snapchat, likt på Facebook og kommentert
  på bloggen til May Linda - så med kommentaren her skulle det vel bli - 5 lodd :)

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 12. Synes desse arka va knall! :) kjekt med norske tekster. Ifølge min rekning har eg komt fram til 5 lodd :) gjorde alt utenom instagram :)
  Krysser fingrene for gevinst!

  SvarSlett

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com