fredag 22. januar 2016

Vinner ekstra utfordringen!

På denne utfordringen var det ikke så mange, men gurimalla å lekkert det som kom inn var! Her skulle alle fått litt heder og ære! Så verd å ta turen innom å se på bidragene.

Allikavel har vi klart å velge en vinner. Vinneren vil få tilsendt dette stempelet i posten og kan ha denne hederen i bloggen vis hun ønsker. Vinneren må sende oss en mail på scrappegarasjen@gmail.comVi gikk for noe litt utenom det vanlige... Nemlig rosa jule innpakning! Imponert over hvor vinter og jul det ble, selv om hele prosjektet så og si er rosa!Rene kunstverket!


Det er nå ny utfordring ute i bloggen vår. Den finner du her.

Neste uke pakker vi ned butikken. De 2 neste helgene er vi på tur med butikken. 
Først ut er papirfesten 29-31 januar. Vi begynner å pakke ned butikken mandag 25 januar. Så dere som ønsker å forhåndsbestille må gjøre det i løpet av helgen! 
10% avslag på ordren og -20% på mønster ark, gjelder deltakere på papirfesten.

Scrappevaken på Bømlo er 5-7 februar. Vi drar da torsdag 4 februar. Mellom disse treffene rekker vi ikke pakke opp butikken. Så dere som ønsker å forhåndsbestille må gjøre det i løpet av helgen! 
10% avslag på ordren og -20% på mønster ark, gjelder deltakere på scrappevaken.

-20% til alle våre kunder på mønster ark!
Det vil si at den fysiske butikken er steng onsdag 27 og torsdag 28 januar.
Mandag 1februar, onsdag 3 februar og torsdag 4 februar holder vi og desverre stengt, pga nedpakket butikk. Vi beklager ulempen dette gir alle våre lokale kunder.

Nettbutikken vil være åpen, og ordrer pakkes underveis. Nettbutikken vil dessverre ikke være 100% oppdatert til enhver tid...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com