søndag 8. desember 2019

Julekalender - 8 desember 2019

Hver søndag vil det komme et nytt ukes tilbud. Da blir den kategorien satt ned 15%! Så det vil bli flere gode tilbud.
I tillegg er tilbuds kategorien satt ned med 30%.
Tibudet varer fra søndag og ut lørdagen.

2 kategori ut er den vi kaller spray, tusjer, maling og splæsj! . Her finner du alt du måtte trenge av medium, maling, embossing osv osv! Denne kategorien er stor og du vil garantert finne noe kjekt!









Her finner du garantert masse og nå til en enda bedre pris!Du finner tilbudene her og det er allerede redusert ned. Nye varer som blir lagt inn under tilbudsuken kommer ikke  på tilbud, dessverre.

Tilbudene gjelder på nettbutikk og fysisk butikk. Dere som kommer innom har vi noen ekstra tilbud til, da alt ikke ligger i nettbutikken:)

Så da er det bare til å handle, dette tilbudet varer til og med lørdag 14 desember og søndag 15 desember kommer det nytt tilbud!
Ønsker du å la ordren ligge for å sjekke neste ukes tilbud? Da er det bare til å legge igjen en kommentar i ordren om at den ikke skal sendes ennå;) Så gir du bare beskjed når du vil den skal bli sendt... På denne måten sparer du kanskje litt porto?

Alle som handler mellom 1 og 24 desember, er med i trekningen av et gavekort på 300kr! Den blir trukket 27 desember og vinneren vil bli kontaktet på mail eller sms. Denne trekningen gjelder fysisk butikk og nettbutikk:)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com