lørdag 30. august 2014

Martha Stewart satin maling!
Vi har tatt inn en del av den nye malings serien til Martha Stewart. Vi har valgt å ta inn serien satin. Da vi så den falt vi helt;) De lekre fargene….
Å bedre ble det jo når de fortalte bruks områdene! Dette er ei maling som kan brukes på alt fra papir, glass og metall. Både ute og inne..

Dette sier levrandøren om malingen:
En akryl hobby maling fra Martha Stewart Craft som passer for alle typer undelag. Det er utmerket for alle håndverks-og hobby teknikker som pensel maleri, svamp, sjablonger, stempel og utskrift. Malingen er ikke giftig, CE godkjent og Made in USA. Flasken inneholder 59 ml. UV-og værbestandig for innendørs og utendørs bruk.Tåler vask i oppvaskmaskin når du bruker den riktig. Vask verktøy umiddelbart med såpe og vann.

Det som vi samtidig falt for var det tøffe og bruker vennlige ekstra utstyret. Disse kan du skru rett på flasken og det følger en ekstra flaske med:)Her er et par filmer fra youtube med bruk av malingen.

Male på glass med svampene.


Virker virkelig malinga på alt? Sjekk her da:)

Minner samtidig om utfordringene vi har ute. Ekstra utfordringen går ut i morgen og itillegg har vi utfordring nr 3 ute.


1 kommentar:

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com