søndag 14. februar 2016

Gratulerer med morsdagen og Happy Valentine

I dag er inspirasjonen min preget av dagen i dag! Mye kjærlighet! 
For et par uker siden fikk jeg en boks med rød brusho (Ost red). Jeg var veldig spent på hvordan dette fargepulveret kunne brukes. I starten hadde jeg litt blanda følelser, men etter noen prosjekter så liker jeg det faktisk veldig godt, og det skal utforskes videre - tro meg! 

MORSDAGSKORTPå dette morsdagskortet har jeg blandet bruso-pulveret ut i litt vann og malt fargen utover med en pensel på et akvarellark. Etterpå fant jeg frem noen gamle stempler og pyntet kortet...


VALENTINE - LO

På denne siden har jeg klippet ut en stor sirkel i et papir og brukt den som en sjablong. Brusho-pluveret har jeg blandet ut i vann og malte sirkler. Mens malingen fortsatt var våt drysset jeg litt pulver på for å lage litt sjatteringer. Noe pluver blandet jeg i litt zalo. Jeg brukte en sjablong og penslet det tynt utover i "hullene" i sjablongen. Det gir en litt blank effekt.
Brusho-pulveret som var blandet ut i vann brukte jeg også til å skrive Love. Til slutt blandet jeg litt brusho-pulver i gesso som jeg brukte sammen med en sjablong her og der.
Da bakgrunnen var helt ferdig med de svarte detaljene som også er malt på, drysset jeg på litt gull-embossing her og der. 


LERRET

Det siste prosjektet jeg skal vise dere nå er et lerret jeg laget. Her har jeg først klippet et stort hjerte ut av strie. Det fikk et lag med hvit gesso. Da det hadde tørket malte jeg hjertet lag på lag med mye vann og litt brushopulver i. For hvert lag puttet jeg mer og mer pulver i vannet slik at fargen ble mer og mer intens. Før det tørket drysset jeg litt pulver i kantene som fikk flyte utover som det ville. 
Lerretet fikk en omgang med klar gesso før jeg drysset på litt brushopulver og sprayet vann på. Jeg ble ikke så fornøyd med resultatet så jeg tok mye vann på en pensel og malte utover i ujevne strøk.
Jeg har dilla på embossingpulver i gull for tida - så også dette prosjektet fikk litt gull drysset her og der!
Teksten er først malt på hvit kartong uten struktur, for så og bli klippet ut og limt på bildet. 
Alle Brusho-fargene finner dere her

Håper dette har gitt dere inspirasjon til å prøve ut noe nytt, eller teste videre 
med de fargene dere har liggende!

2 kommentarer:

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com