tirsdag 5. april 2016

Stempler og dies - hånd i hånd

Hei igjen!

Eva her; fremdeles litt svevende etter helgens superkjekke begivenhet - den tredje utgaven av Sørlandsscrappen! Fikk du det ikke med deg denne gangen, kommer det nye muligheter til høsten!

I dag vil jeg skrive litt om noen av mine "must-haves". De som kjenner meg vet at jeg har en soft-spot for dies - og norske stempler. Og hvilken lykke er det ikke da at en av mine favorittprodusenter - nemlig Kort & Godt - har et godt utvalg av stempler og dies som passer sammen. Og om ikke det er nok, så har jo Scrappegarasjen mange av disse inne i butikken. O'lykke!

Det som er så flott med disse, er at Kort & Godt har designet flere stempler med forskjellige temaer, som passer til de forskjellige diesene. Det betyr at man kan komme ganske langt med kun et diessett, nettopp fordi det er så mange stempler som passer til akkurat de diesene.

Under er et par eksempler hvor jeg har brukt samme dies, men med forskjellig tekst. Disse har juletema, men man får også kjøpt stempelplater til denne diesen som tar for seg andre anledninger.
De neste bildene under, viser et annet diessett hvor jeg har brukt disse sammen med en stempelplate som kretser rundt temaet invitasjoner. Som dere ser, så har jeg brukt diesene og stempelet som det står invitasjon på. Jeg ville holde bordkortene i samme stil som invitasjonene, så jeg har brukt et av stemplene til å lage bordkort med.


Jeg skrev ut alle navnene på arket jeg vil bruke, og så har jeg etterpå brukt det ene stempelet med ramme til å stemple med. Jeg har brukt skalpellen til å kutte ut den opprinnelige teksten på stempelet, slik at jeg bare står igjen med rammen. Om jeg i fremtiden skulle få behov for å bruke stempelet komplett med tekst, er det ikke noe problem å få dette fint på en stempelkloss.
Denne stempelplaten er heller ikke den eneste som kan brukes med dette diessettet; du får også plater som handler om baby, bryllup, konfirmasjon, bursdag osv osv.

Ta en tur i nettbutikken, der er det mye kjekt. Her har du linker til disse produktene fra Kort & Godt:God scrapping!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com