onsdag 25. mai 2016

INSPIRASJON PL- KIT FOR MAI

Jeg har vært så heldig å få PL-Kittet for mai fra Scrappegarasjen. Det kunne ikke passet bedre med noen reisekort når jeg nettopp har vært på tur til Roma. Jeg klarer sjelden å la nye og inspirerende bilder bli liggende på minnekortet før dem må scrappes.
Jeg valgte å printe alle bildene i svart-hvitt for å stå helt fritt i bruk av alle fargene. Jeg synes også at det lager et litt roligere inntrykk av siden når det brukes mye farger. 

Dette kittet gir mange muligheter. Det har mange elementer som kan klippes ut hvis du har lyst til å lage ditt eget kort. Det er også noen kort med klistremerker som kan brukes til enten pynt eller lage egne ark. 

Er du ikke allerede medlem av Kit-klubben så kan du bestille kittet for mai HER


På første siden har jeg klippet ut bokstavene GO-SEE-DO fra et annet kort og delt et kort som var 4x6 for å få et som passet til en 3x4 lomme.
Elementet This Way og kameraet er kuttet i to for å bruke det i 3x4 lommer.


Happy Place var i utgangspunktet 4x4, men det passet ikke til mine lommer... men det er jo ikke noe problem og kutte, snu og vende litt på det ;) 


Kortene på midten er pyntet opp med et kort som er kuttet opp i to striper og et klistremerke med "hello" Ellers har jeg laget noen tekststriper ved å klippe små strimler av et annet PL-kort.
Her har jeg laget et eget PL-kort ved å bruke ulike elementer fra andre kort.
(Den oransje pynten (er ikke med i kittet) fant jeg i en restepose jeg hadde med klistremerker)

Håper dette har vært til inspirasjon. Vi vil gjerne se hva du har tryllet frem med kittet ditt, så legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet eller tag Scrappegarasjen på Instagram. 

1 kommentar:

  1. Are you looking for free Facebook Likes?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    SvarSlett

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com