lørdag 15. september 2018

Utfordring 48 - høst

Hei igjen!

På tide med en ny utfordring fra oss i Scrappegarasjen teamet! Denne gangen vil vi se prosjekter med "høst" som tema. Høsten med alle sine flotte farger, vått utevær - kjekt innevær (tid til scrapping? ;) osv. Hva du enn måtte forbinde høsten med, så vil vi se det!

Premien til vinneren av denne utfordringen er:Kjør på; la oss få se hva du tenker når du hører "høst".


Eva

Jeg liker høsten. Jeg liker alle de lekre fargene, det at det blir litt skarpere i luften, fyr i vedovnen, alle scrappetreffene som er på høsten ;) Hihi! Jeg har lagd et kort til en kollega som dessverre flytter hjem til UK for å fortsette karrieren sin der. Og hva sier ikke høst bedre enn fargen oransje???Flytende lim
Sukkertøy halvperler


May Linda

Høst er en av mine favorittårstider med alle de flotte fargene. Elsker høstblader! Så når jeg så dette arket til KaiserCraft med blader måtte jeg jo bare ha det. Først laget jeg ett kort, og så ble det to til, for det er så kjekt å bruke litt av de samme elementene på flere kort og få brukt opp det meste av arkene.De andre stemplene er også Storyteller - MyaScrap stempler
Kort og godt halvperler
3D puter
 Stempelpute svart
AkrylklossSYNNØVE


Jeg har laget et kort, der jeg har brukt et av de nye lekre lag på lag-stemplene fra Altenew, som nettopp kom inn i butikken. Disse er bare sååå flotte og kan brukes på mange forskjellige måter.
Jeg har først stemplet med sort og deretter brukt stempelpads fra samme produsent, der fargene er ton i ton. Jeg har også embosset med frantage pulver.
Malen til kortet er kjempeenkel og du finner den i det aller siste ETTRYKK..Altenew stempelsett A beautiful day
Altenew dies-sett A beautiful day
Altenew Goldfishtails 6 stk cubesett
Altenew Altenew floral cubesett
Altenew tekst stempel - utsolgt
Hvit og sort Bazill
Mønsterark Trees (baksiden av det May Linda har brukt)
Frantage Shabby white
Dotter
Washitape
Blonderest1 kommentar:

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com