søndag 8. juni 2014

Scrappegarasjen ble bygget for 6 år siden. Det er en garasje uten garasjeport;) Den ble bygget med formål om å være akkurat det navnet sier, en scrappegarasje. Den har huset mange koselige treff med gode venner. Her har vi hatt besøk av både nye og gammle scrappere. 

Scrappegarasjen har både bad og kjøkken krok, lokale oppe og nede. Så den har store muligheter og vi har mange planer! Ikke alle planene vil bli røpt på en gang, men de kommer en etter en;)

Scrappegarasjen ligger i tunet til June. Så her er det masse parkeringsplasser, innegjerdet plen for barn som kjeder seg og elva rett over veien som mannen kan slappe av med mens du handler… Alt ligger til rette for rolig og perfekt shopping!

Butikken ligger i 1 etasje. Den er blitt nøye planlagt for å kunne lagre mest mulig, men samtidig ha fremme mest mulig slik at kundene kan finne lett frem. Her ligger også badet og kjøkkenkroken. 
I 2 etasje har vi et lite lager og kurs/treff lokale. Vi håper den vil bli godt brukt av både store og små.

Grunnen til at nettbutikken ikke åpner før 1 september er rett og slett at vi venter ennå på masse spennende varer! Vi ønsker å ha et stort utvalg den dagen vi starter opp… Så vi satser på å finne på masse gøy i mellomtiden!

Vi er sikre på at scrappegarasjen vli bli et flott samlingsted, å vi håper at mange vil ta turen innom oss. Både på treff, kurs og bare for å hilse på i butikken:)

Ikke glem at du kan vinne random buttons og personlige buttons, se lenger nede i bloggen eller på facebook.

Vi har og noen test buttons tilsalgs inne på facebook, bare til å ta turen inn å se på de:)Ha en fin søndags kveld alle sammen!
2 kommentarer:

  1. Dette er så spennende. :) Gliser hver gang jeg ser logoen deres!

    SvarSlett
  2. Hehe, så bra da! Går utifra at du kommer på besøk;)

    SvarSlett

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com