mandag 9. juni 2014

Da avslører vi 1 DT medlem!Jeg og June har leta rundt i bloggverden og kom over denne fantastisk kreative dama. Vi var så heldige å få henne med på laget! Så nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med henne og ikke minst se hva hun kan få til å lage!


May Linda heter jeg, eller Maya i bloggverdenen! Scrapping har jeg holdt på med for alvor siden 2006. Men jeg har alltid likt å ta bilder og lage album fra jeg fikk mitt første kamera som 10-åring. Jeg har fått meg verdens beste scrapperom som gjør at prosjektene ligger lett tilgjengelig og jeg enkelt kan scrappe litt nå og da. Disse små scrappestundene har blitt viktig rekreasjon for meg i en travel hverdag.
Jeg kan nok si at jeg er en sånn litt alt-mulig-scrapper. Prosjektene varierer mye og jeg liker å prøve nye ting og tenknikker. Og ikke minst å gjenbruke ting som kanskje ikke er relatert direkte til scrapping. I tillegg til at det blir en del LO'r så blir det også en del personlige kort som kollegaer og venner bestiller av meg. 
For øyeblikket er jeg DT for That's Just So Cute. Har også vært DT hos Veckans Skiss og Cherish This - Memories for life. Jeg synes det er artig med utfordringer som får meg til å kanskje tenke litt utenfor komfortsonen. Nå gleder  jeg meg veldig til å være med som DT hos Scrappegarasjen!

May Linda har sendt med noen av hennes tidligere favoritt prosjekter som dere kan kose dere med og bli inspirert av!
1 kommentar:

  1. Så GØY! Gratulerer Maya! Elsker det du lager, og masse inspirasjon å hente i bloggen din! :D

    SvarSlett

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com