tirsdag 18. desember 2018

18. DESEMBER

Har blitt veldig hekta på sort og gull denne jula, og da er jo Kaiserkraft sin serie First Noel collection midt i blinken :) Disse falt jeg pladask for første gangen jeg så dem i hyllene hos Scrappegarasjen, hehe... og jeg har brukt dem flittig til både kort og andre papirkreasjoner.

Som denne postkassen for eksempel - til å oppbevare juleposten i:
Her er det louded med gull og glitter!! Hvorfor i alle dager skal alt være i tradisjonelle julefarger??

Jeg har jo faktisk bare brukt bittelitt pynt i tillegg til mønsterarka, siden de er så detaljerte og lekre i fra før og en trenger da ikke så mye ekstra.I tillegg til mønsterarka har jeg brukt et ark med stickers i samme  serien + en pakke med papirpynt som også hører til First Noel collection.

Da er det bare å fylle postkassen med julepost!!

Produkter:
Bazill Marshmallows kartong - ekstra stiv kartong
Frosta pyntebær - Kortoggodt
Halvperler
Seambinding - rest
Limputer


mandag 17. desember 2018

17. desember

I dag har jeg et CAS julekort å vise frem. Jeg har kun brukt restepapir, dies, enamel dot og et lite stempel. Godt for hva man kan få brukt av ting i restehaugen, den blir jo liksom ikke mindre av seg selv...
Bazzill - kraft
Papirdesign - enamel dots

Ha en fin mandag!

søndag 16. desember 2018

16 desember

I dag er det June som står for produksjonen av julekort:)

Jeg digger blå julekort. Restepapir er og genialt å bruke.
Jeg lager så og si aldri et prosjekt uten å strø litt frantage utover. Jeg synes det gjør det lille ekstra prosjektet. Ekstra artig er det at den flerfarga. Gir et veldig lekkert spill:)
Når jeg bruker dette, bruker jeg ingen form for lim. Strør bare litt utover og varmer fra undersiden og stopper i det det begynner å smelte.. Da får det liksom en liten popup effekt:)


Juleark papirdesign - Hjem til jul 
Stempel - papirdesign
Dies - Tim HoltzJuleark Papirdesign - julestemning
Stempel og dies - Kort & godt
Stempel - papirdesign 

lørdag 15. desember 2018

15. desember

Det er alltid koselig å komme til et flott dekket middagsbord på julaften. Jeg hadde litt ambisjoner i år, og startet med å lage en bestikkpose. Jeg kuttet en remse  (full lengde) på et mønsterark, bredden er 3 1/4". Jeg laget en brett på 4 1/2"  Deretter sydde jeg ryndt med symaskin. Deretter stemplet jeg opp disse søte reinsdyrene (som kanskje strengt talt er en hjort?) og farget dem. Jeg stemplet opp teksten og stanset dem ut med sirkeldies. Deretter laget jeg en vimpelen under. 

Ranger Dylusions Head N Tails stempler (utsolgt for øyeblikket)
Sirkel Diesfredag 14. desember 2018

14. DESEMBER

Fant en fin tutorial på en eske med sjokoladeoverraskelse hos Randi HER og den måtte jo prøves ;) -Veldig lett å følge trinn for trinn-forklaringen til Randi.

Elsker å prøve ut nye tutorialer og når en har så mange lekre juleark å velge mellom på markedet, blir det jo bare lekkert!! 
Denne gangen har jeg valgt den nye julekolleksjonen til Maja design å dekorere med..


Som du ser har jeg brukt de røde arka i kolleksjonen - de er  bare sååå nydelige :)


Røde pyntebær og granbar dies .

En snøstjerne charms og en bjelle sammen med en blonderest..

Litt flaut at boksen er tom.... Glemte helt å kjøpe Snøballsjokolade da jeg var og handlet - og bildene måtte tas da sola var framme... Er sannelig ikke hver dag vi ser den....Stempel Julehilsen - embosset med hvit embossing..
Det var alt fra meg for idag :)
Håper du har en fin førjulstid med ikke alt for mye stress...
Smil og klem,
Synnøve
torsdag 13. desember 2018

13 desember

I dag er det lucia dagen, håper alle har kost seg masse. Spesielt deres små håpefulle.

I dag har Marit laget kort av årets papirdesign ark, bilde fra studio light og dies fra fra papirdesign.

Var veldig kjekt å bruke denne diesen som egentlig er flaske tagen.


Her Er flere bilder som er funnet i qnpapirdesign bloggen, hvor en og ser bruken av denne geniale diesen:)Ha en fin fin dag alle sammen:)


onsdag 12. desember 2018

12. desember

Nå i desember er det mye som skjer, med aktiviteter i øst og vest, avslutninger hit og dit, og noen hyggelige invitasjoner til koselige lag av forskjellig slag. Gutta mine har denne uken vært hos kontaktlæreren sin; hun har tradisjon for å inviterte hele klassen sin på julefrokost hjemme hos seg. Og da er det jo på plass med en liten vertinnegave!

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne bidra, og det kunne jeg selvfølgelig! Jeg gikk til innkjøp av en konfekteske, men den er jo så kjedelig å gi bort i seg selv så jeg måtte jo gjøre litt med den... Jeg lagde derfor en egen boks til å legge konfektesken ned i (kan jo da brukes på nytt, og gjenbruk liker vi jo). Har brukt en litt stivere bazzill som passer utmerket til å lage bokser o.l. med. Har brukt en punch for å lage kanten på mønsterarket.
Ranger - glitter