mandag 22. oktober 2018

Kurspåmeldingen er åpnet!

Hei!

Da er kurspåmeldingen til Sørlandsscrappen i november åpnet! Se under for detaljer både om påmelding og hva man skal ha med seg ;)




NAPKIN FOLD GAVEESKE

 

Ofte gir man bort penger eller gavekort, og man skulle gjerne gitt det med noe mer spennende enn bare et kort... Eller hva med å bruke det som bordkort uten det lille kortet inni, men kanskje med en deilig sjokolade el.l. oppi i stedet?

Vi lager en napkin fold gaveeske ut av kun en stk bazzill og et mønsterark!

Alle mål vil bli oppgitt i inch. Er du ikke vant med å bruke inch, anbefaler jeg at du har med linjal med både inch og cm, eventuelt finner en utregner på nett du kan bruke på mobilen underveis i kurset.

Påmelding på sms direkte til kursholder Eva R. Fandrem tlf 930 22786. Påmelding gyldig når betaling er registrert på Vipps på samme nummer. Husk å skrive inn navn på deltaker(e) når du bestiller og betaler.

Pris pr. deltaker kr. 350,-

Kurset vil ta ca. 3 timer. Det er plass til max 10 deltakere.

Ta med: skjærebrett, pregebrett (helst 12x12 inch, bruker du cm bør brettet også være i cm) og bonefolder, blyant og viskelær, skalpell, akrylkloss og sort stempelpute, flytende lim (bruker ikke dobbeltsidig tape på denne), 12 papirklyper eller binders som skal brukes til å holde lokk og eske sammen etter liming.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for en hyggelig kommentar! Ta gjerne kontakt med oss på mail scrappegarasjen@gmail.com